Türkiye'nin Heryerinden 0 (850) 888 13 09

Şarap Takdiri

şarap takdiri testi


Şarabın anlaşılması, bir otelcinin sahip olması gereken önemli bir beceri setidir. Bu atölye çalışmasının amacı öğrencileri bir günde şarap garsonu olarak eğitmekten ziyade onlara en önemli temel bilgileri temel düzeyde kazanmaları konusunda yardım etmektir.

Bu atölye çalışmasının kapsamına giren konular; şarap derecelendirme araştırmaları, şarap eleştirisine giriş, şarap görgü kuralları, şarabın servisi ve takdiri, şarap tedariki ve şarap mezatlarıyla ilgili temel bilgiler, bir mahzen koleksiyonunun oluşturulması, yiyecek ve şarap eşleştirmeleri, şarap tadım ve yemeklerine ev sahipliği yapma ve dünyanın başlıca şarap bölgeleri ile ilgili özet bilgiler verilmesini içermektedir.

Copyright © 1986-2016 ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi. Tim hakları saklıdır.