İngiltere'de Au Pair'lik Türkler için Kaldırıldı.
Ancak, ECAA vizesi ile İngiltere'de kendi işinizi kurup, çocuk bakıcılığı yapabilirsiniz!
DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu sayfalardaki bilgiler, Türkiye'de yerleşik Romanya ve Bulgaristan vatandaşları içindir.

TC Vatandaşları için şimdi ECAA vizesi Zamanı!



İngiltere'de Au Pair Olma Koşulları

au pair başvuru koşullarıİngiltere'de kimlerin Au Pair olabileceğine Büyük Britanya İçişleri Bakanlığı karar verir. Bakanlık kararına ve İngiliz vize sistemine göre, İngiltere'de au pair olabilmek için aşağıdaki koşulları taşımanız gerekir.

  • 17-27 yaşları arasında olmak (Japonya, Kanada, Avustralya veya Yeni Zelanda vatandaşları için yaş limiti 18-30 arasıdır)
  • Bekar olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • Temel düzeyde İngilizce bilmek
  • Çocukları seven, ev işlerine yatkın bir yapıda olmak
  • İyi huylu ve temiz bir aile geçmişine sahip olmak
  • Herhangi bir Avrupa Birliği ülkesi, Japonya, Kanada, Avustralya veya Yeni Zelanda Vatandaşı olmak (T.C. Vatandaşları için İngiltere'de Au Pair programı 27 Kasım 2008 tarihinden itibaren kaldırılmıştır)

Yukarıdaki koşulları sağlayamayanlar, kanunen İngiltere'de au pair olamazlar.

ETİKETLER
Web sitemizde verilen ücretler, firmamız danışmanlık ücreti ve -varsa- yurtdışına ödenecek olan döviz tutarının merkez bankası kurlarına göre TL karşılığını kapsamaktadır. Ücretlere, Maliye Bakanlığının 40 seri nolu tebliğine göre KDV ve tüm vergiler dahildir. Firmamızın tahsil etmediği ücretler ve vize ücretleri, ilgili ülkeye ödeme yapılırken döviz karşılığı olarak yapılmalıdır.

GBP: 4.356, USD: 3.51, AUD: 2.57, EURO: 3.776, CAD: 2.589
Copyright © 1986-2016 ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi. Tim hakları saklıdır.